Social Network

Email: [email protected] | Tel: 08-34 99 48
Email: [email protected] | Tel: 08-34 99 48

Din rörmokare i Gnesta

Söker du en pålitlig och bra rörmokare i Gnesta?


Då har du kommit helt rätt. Våra rörmokare utför det mesta inom VVS arbeten som installation av värmepumpar, byte av tvättställ, toalett och dusch i badrum och andra servicearbeten. Vi har arbetat sedan 1998 både i och runt Gnesta kommun.


Fixzit VVS AB är ett lite mer personligt VVS-företag där närheten till våra kunder har första prioritet. För alla uppdrag som våra rörmokare utför gäller visionen att våra kunder skall uppleva känslan av bra, seriösa och pålitliga rörmokare. Fixzit har en filial i Järna så vi är väl bekanta med upptagningsområdet runt Gnesta, Sjärnhov, Björnlunda och Laxne.


Våra rörmokare och VVS-installatörer i Gnesta kan hjälpa dig med bl.a:


- Rörarbeten och service
- Avloppsrensning
- Installera värmepump och bergvärme
- Installera golvvärme
- Badrumsrenovering
- Byta blandare (Vattenkran)
- Installera tvättmaskin
- Byta varmvattenberedare


Fixzit rörmokare utför det mesta inom VVS, små som stora jobb så du inte hittar din tjänst i listan är du välkommen att kontakta oss med din förfrågan.


Behöver du en rörmokare akut till din fastighet i Gnesta eller om du känner att du behöver få hjälp och svar direkt så är du hjärtligt välkommen att ringa oss på Telefon: 08-34 99 48.


Vill du hellre kontakta oss via mejl fyller du bara i vårat kontaktformulär här nedan så lovar vi att återkomma till dig så snart vi kan.Välkommen till din rörmokare i Gnesta
Fixzit VVS AB