Social Network

Email: [email protected] | Tel: 08-34 99 48
Email: [email protected] | Tel: 08-34 99 48

Rörmokare Hägersten

Söker du en pålitlig och bra rörmokare i Hägersten?


Då har du kommit helt rätt. Våra rörmokare utför det mesta inom VVS arbeten som installation av värmepumpar, byte av golvbrunnar, tvättställ, toalett och dusch i badrum och andra servicearbeten. Vi har arbetat sedan 1998 både i och runt hägerstensområdet.


Fixzit VVS AB är ett lite mer personligt VVS-företag där närheten till våra kunder har första prioritet. För alla uppdrag som våra rörmokare utför gäller visionen att våra kunder skall uppleva känslan av bra, seriösa och pålitliga rörmokare. Fixzit är väl bekanta med hela upptagningsområdet runt Hägersten, Hägerstensåsen, Västertorp, Bredäng, Axelsberg och ända till Örnsberg och Aspudden. 


Våra rörmokare och VVS-installatörer i Hägersten kan hjälpa dig med bl.a:


- Rörarbeten och service
- Avloppsrensning
- Installera värmepump och bergvärme
- Installera golvvärme
- Badrumsrenovering
- Byta blandare (Vattenkran)
- Installera tvättmaskin
- Byta varmvattenberedare


Fixzit rörmokare utför det mesta inom VVS, små som stora jobb så hittar du inte din tjänst i listan är du välkommen att kontakta oss med din förfrågan via telefon eller mejl.


Behöver du en rörmokare akut eller om du känner att du har frågor och behöver få svar direkt är du hjärtligt välkommen att ringa oss på Telefon: 08-34 99 48.


Vill du hellre kontakta oss via mejl fyller du bara i vårat kontaktformulär här nedan så lovar vi att återkomma till dig så snart vi kan.Välkommen till din rörmokare i Hägersten
Fixzit VVS AB