Fixzit är det personliga VVS-företaget där närheten till kunden har första prioritet. För alla uppdrag gäller visionen att kunden skall uppleva känslan ”över förväntan”.

Rörmokare Stockholm Fixzit ABHistoria
Fixzit Startades år 2000 av nuvarande ägare Jojje Lundman samt en delägare. År 2009 Flyttar den andra delägaren och Jojje köper hela företaget. Bolagets omsättning har varierat genom åren men snittet har legat runt åtta miljoner. VVS företaget Fixzit AB har sedan starten visat positivt resultat varje år och kreditvärdigheten har alltid varit god. Antalet tillsvidareanställda har varierat mellan 4-8 st.

Nutid
Fixzit´s verksamhet är sedan starten främst inriktad på mindre entreprenader samt servicearbeten. I entreprenadelen ingår det att installera värmepumpar och det har blivit flera hundra installationer genom åren. Både till enbostadshus och större fastigheter.

Fixzit är både medlemmar och auktoriserade hos Säker Vatten och Installationsföretagen. Vilka organisationers medlemskap tryggar kunden att företaget innehar rätt kompetenser och följer lagar och avtal. Alla anställda innehar ID-06 och är utbildade inom sitt kompetensområde.

Här är en lista med behörigheter och organisationer som Fixzit AB är ansluten till:

  • Säker Vatten
  • Heta Arbeten
  • ID06
  • Kollektivavtal
  • Installatörsföretagen
  • Byggarbetsmiljösamordnare BAS P/U
  • Nöjd-Kund-Garanti

Fixzit kunder har till största det varit återkommande kunder och vår vision präglas av att inte ha flest kunder utan nöjdast.

Framtid
Utsikten för framtiden ser Fixzit med tilltro på. Vi kommer fortsätta att ge våra kunder den bästa servicen. Målsättningen är inte att växa utan fortsätta bedriva verksamheten i mindre skala med Fokus på personlig kontakt.

Avslut
Vår förhoppning är att denna enkla presentation har väckt ditt intresse för vårat företag och att vi kan få erbjuda dig, din förening eller ditt företag våra tjänster.

Välkommen till Fixzit AB
Jojje Lundman med personal

556554-1231

Team Fixzit VVS AB

Professionella rörmokare och VVS-tjänster