Rörmokare Södermalm

Rörmokare Södermalm med VVS och servicebil

Söker du en pålitlig och bra rörmokare på Södermalm?

Då har du kommit till helt rätt VVS-företag. Våra rörmokare utför det mesta inom VVS arbeten som installation av golvvärme, byte av kökskran, tvättställ, toalettstol och dusch i badrum eller installation av diskmaskin och andra servicearbeten.

Fixzit VVS är din lokala rörmokare i Stockholm City och våra rörmokare har utfört rörarbeten på Södermalm sedan 1998.

Fixzit VVS AB är ett lite mer personligt VVS-företag där närheten till våra kunder har första prioritet. För alla uppdrag och projekt som våra rörmokare utför gäller visionen att våra kunder ska uppleva känslan av bra, seriösa och pålitliga rörmokare.

Fixzit är väl bekanta med hela upptagningsområdet runt Södermalm, Katarina-Sofia, Söder Mälarstrand, Hornstull, Långholmen och Reimersholme.

Södermalm är lite speciell som stadsdel eftersom det finns en mix mellan de gamla fastigheterna och de moderna och nybyggda fastigheterna. Det gör det extra roligt som rörmokare att arbeta på söder. Den ena arbetsdagen är inte den andra lik. Att på förmiddagen arbeta med rör som är dragna i äldre K-märkta fastigheter och på eftermiddagen arbeta med modernt dragna rör enligt dagens regelverk.

Blandningen av olika byggnader gör även  det att den ena rördragningen inte är den andra lik samtidigt som våra arbeten på Södermalm blir lite extra utmanande. Vi gör allt från ett kranbyte till ett stambyte i husen på och runt Södermalm.

Några av alla tjänster som våra rörmokare på Södermalm kan hjälpa dig med:

Klicka på länkarna om du vill läsa mer om respektive tjänst.

Rörarbeten och service
Byta golvbrunn
Avloppsrensning
Installera värmepump och bergvärme
Installera golvvärme
Badrumsrenovering
Byta varmvattenberedare
– Byta blandare (Vattenkran)
– Installera tvättmaskin
Installera råttstopp

Fixzit VVS och våra rörmokare i Stockholm utför det mesta inom VVS, små som stora jobb, så hittar du inte din tjänst i listan är du välkommen att kontakta oss med din förfrågan.

Är ditt ärende akut och du behöver få tag på en rörmokare på Södermalm omgående eller om du har någon fråga du behöver få svar på direkt är du välkommen att ringa till oss på kontoret på telefon: 08-34 99 48.

Vill du hellre kontakta oss via mejl fyller du bara i vårat kontaktformulär nedan så återkommer vi till dig så snart vi kan.

Välkommen till din rörmokare på Södermalm
Fixzit VVS AB