Social Network

Email: [email protected] | Tel: 08-34 99 48
Email: [email protected] | Tel: 08-34 99 48

Rörmokare Norrmalm

Söker du en pålitlig och bra rörmokare på Norrmalm?


Då har du kommit helt rätt. Våra rörmokare utför det mesta inom VVS arbeten som installation av golvvärme, byte av tvättställ, toalettstol och dusch i badrum, installation av diskmaskin, byte av köksblandare och andra servicearbeten. Fixzit VVS är din lokala rörmokare i Stockholm City och vi har utfört rörmokeriarbeten på Norrmalm sedan 1998.


Fixzit VVS AB är ett lite mer personligt VVS-företag där närheten till våra kunder har första prioritet. För alla uppdrag och projekt som våra rörmokare utför gäller visionen att våra kunder ska uppleva känslan av bra, seriösa och pålitliga rörmokare. Fixzit har en filial i Stockholm och vi är väl bekanta med upptagningsområdet på Norrmalm.


Våra rörmokare på Norrmalm kan hjälpa dig med bl.a:


- Rörarbeten och service
- Avloppsrensning
- Installera värmepump och bergvärme
- Installera golvvärme
- Badrumsrenovering
- Byta blandare (Vattenkran)
- Installera tvättmaskin
- Byta varmvattenberedare


Fixzit rörmokare utför det mesta inom VVS, små som stora jobb, så hittar du inte din tjänst i listan är du välkommen att kontakta oss med din förfrågan.


Är ditt ärende akut och du behöver få tag på en rörmokare på Norrmalm omgående eller om du har någon fråga du behöver få svar på direkt är du välkommen att ringa oss på Telefon: 08-34 99 48.


Vill du hellre kontakta oss via mejl fyller du bara i vårat kontaktformulär nedan så återkommer vi till dig så snart vi kan.Välkommen till din rörmokare på Norrmalm
Fixzit VVS AB