Rörmokare Norrmalm

Rörmokare Normalm arbetar i sin servicebil

Söker du en pålitlig och bra rörmokare i City och Norrmalm?

Då är vi VVS-företaget du söker. Våra rörmokare utför det mesta inom VVS arbeten som byte av köksblandare, tvättställ, toalettstol, dusch i badrum och installation golvvärme, diskmaskin samt andra servicearbeten. Fixzit VVS är din lokala rörmokare i Stockholm City och vi har utfört rörmokeriarbeten på Norrmalm sedan 1998.

Fixzit VVS AB är ett lite mer personligt VVS-företag där närheten till våra kunder har första prioritet. För alla uppdrag och projekt som våra rörmokare utför gäller visionen att våra kunder ska uppleva känslan av bra, seriösa och pålitliga rörmokare. Fixzit har en filial i Stockholm och vi är väl bekanta med upptagningsområdet på Norrmalm. 

Vad många inte vet är att även delar av Vasastan, Skeppsholmen och en liten del av Östermalm ingår i Norrmalms stadsdelsområde. Däremot ligger inte exempelvis platser som Odenplan, Sankt Eriksgatan, Torsgatan och Norra Stationsgatan i Norrmalm stadsdel fast de ingår i stadsdelsområdet. Kan vara förvirrande men var inte orolig, Fixzit utför arbeten i hela Stockholm City och Cityområdet oavsett om det är i Norrmalm, Östermalm eller Vasastaden. 

Våra kunder här väljer gärna blandare från FM Mattson och det kan ha att göra med att blandartillverkaren många år har haft ett kontor på Sveavägen 61, nu ligger de istället på Norra Stationsgatan 61. Alltid lätt att få snabb hjälp och ofta finns speciella reservdelar bara ett stenkast bort.

På Norrmalm och i Stockholm City är det vanligt att vi som VVS-montör gör jobb åt näringsidkare, bostadsrättsföreningar och självklart också privatpersoner.  Ett berömt varuhus (NK) som ägs av Hufvudstaden AB har i många år nyttjat vår rörmokarservice och andra VVS-tjänster. 

I området runt Klara finns fastigheten Svalan som ägs av AFA Sjukförsäkringar. Vid ombyggnaden av denna fastighet som pågick i fem år gjorde Fixzit alla rörmokeriarbeten. Det var element/radiatorer som monterades, komfortkyla installerades i tak med så kallade kylbafflar och kylkonvektorer i både kontor och datahallar. 

Badrum och kök renoverades med fina materialval. Diskmaskiner och kaffemaskiner skulle ha både vatten och avlopp och det fixade vi. Luftfuktare monterades och installerades i tryckeri. En stor undercentral byggdes om och vi svetsade rostfria rör med diameter 300 mm, dessa drogs senare igenom ett schakt och upp på yttertak där vi kopplade in flertalet kylmedelskylare.

Ett annat intressant projekt som Fixzit har fått förtroende att medverka i är med rörarbeten i byggandet av Icebar Stockholm. Här är det en kylmaskin som normalt klarar av att kyla ner en ishockeyrink som står för isbitarna och svalkan året om. VVS-arbeten görs även nästan dagligen i andra hotell runt om i City.

Yrket rörmokare är faktiskt minst lika gammalt som Stockholm City och Norrmalm. Ursprunget av rörmokare härstammar från det Romerska riket. Romarna involverade bly i ledningar och rör. Latinet för bly är plumbum (väldigt likt ordet plumber som betyder Rörmokare på Svenska). Således var en person med förmåga att arbeta med bly först känd som en Plumbarius som senare förkortades till plumber och rörmokare. 

Våra rörmokare på Norrmalm kan hjälpa dig med bl.a:

Klicka på länkarna om du vill läsa mer om respektive tjänst.

Rörarbeten och service
Byta golvbrunn
Avloppsrensning
Installera värmepump och bergvärme
Installera golvvärme
Badrumsrenovering
Byta varmvattenberedare
– Byta blandare (Vattenkran)
– Installera tvättmaskin
Installera råttstopp

Fixzit rörmokare i Stockholm utför det mesta inom VVS, små som stora jobb, så hittar du inte din tjänst i listan är du välkommen att kontakta oss med din förfrågan.

Är ditt ärende akut och du behöver få tag på en rörmokare på Norrmalm omgående eller om du har någon fråga du behöver få svar på direkt är du välkommen att ringa oss på kontoret på telefon: 08-34 99 48.

Vill du hellre kontakta oss via mejl fyller du bara i vårat kontaktformulär nedan så återkommer vi till dig så snart vi kan.

Välkommen till din rörmokare på Norrmalm
Fixzit VVS AB