Rörmokare Sollentuna

Rörmokare Sollentuna och vvs-tekniker med servicebil

Söker du en pålitlig och bra rörmokare i Sollentuna?

Söker du en rörmokare i Sollentuna? Fixzit är ett företag som utför VVS-entreprenader för både privatpersoner och företag. Med skickliga rörmokare som hjälper dig i Sollentuna med allt inom VVS.

Med bred kompetens inom VVS utför vi entreprenader inom värme, kyla, sanitet och fjärrvärme. Inget uppdrag är för stort eller för litet för oss. Vi har stor kunskap inom badrumsrenovering, byte av golvbrunn, besiktning, stambyte och mycket mer. Med professionella rörmokare som har både lång yrkeserfarenhet och kompetens kan vi hjälpa dig i Sollentuna med vad du än behöver inom VVS.

Efter en lång tid i branschen har vi hjälpt både privatpersoner och företag. Med stora samarbetspartners, som väletablerade byggföretag och fastighetsskötare har vi all kunskap för att leverera resultat i hög kvalité för rimliga priser.

Vi följer alltid tidsplanen noga och ser till att allt arbete blir utfört inom tidsramen. Våra medarbetare är alla välutbildade och erfarna. När du anlitar oss är vår strävan att alltid leverera resultat över förväntan. Det är viktigt för oss att du blir nöjd med vårt arbete och vi siktar mot långsiktiga relationer och samarbeten.

Vi värderar din personliga åsikt och anpassar vårt arbete efter din bostad och dina behov. Vi fokuserar på kundbemötande och kvalité vid varje uppdrag. Hos oss är du och ditt hem i trygga händer.

Inet uppdrag är för stort eller för litet för oss. Oavsett om det gäller en badrumsrenovering, dränering eller vattenläcka. Vid besök kommer vi med välutrustade servicebilar och alla verktyg som behövs för att hjälpa dig med VVS-arbete.

Vi har även möjlighet att besöka dig på kort varsel om det till exempel uppstått en akut läcka i ditt hem. Du är varmt välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vår entreprenad. Våra erfarna rörmokare hjälper dig i Sollentuna med allt inom VVS!

Några av alla tjänster som våra rörmokare i Sollentuna kan hjälpa dig med:

Rörarbeten och service
Byta golvbrunn
Avloppsrensning
Installera värmepump och bergvärme
Installera golvvärme
Badrumsrenovering
Byta varmvattenberedare
– Byta blandare (Vattenkran)
– Installera tvättmaskin

Förutom ovanstående tjänster utför Fixzits rörmokare det mesta inom VVS, små som stora jobb. Hittar du inte din tjänst i listan är du välkommen att kontakta oss med din förfrågan.

Är ditt ärende akut och du behöver få tag på en rörmokare i Sollentuna omgående eller om du har någon fråga du behöver få svar på direkt är du välkommen att ringa oss på Telefon: 08-34 99 48.

Vill du hellre kontakta oss via mejl fyller du bara i vårat kontaktformulär nedan så återkommer vi till dig så snart vi kan.

Välkommen till din rörmokare i Sollentuna
Fixzit VVS AB