Social Network

Email: [email protected] | Tel: 08-34 99 48
Email: [email protected] | Tel: 08-34 99 48

Rörmokare Nykvarn

Rörmokare med arbetsbil i Nykvarn

Söker du en bra och pålitlig rörmokare i Nykvarn?


Då har du kommit helt rätt. Våra rörmokare i Nykvarn utför det mesta inom VVS arbeten, som installation av värmepump och golvvärme. Byte av köksblandare, golvbrunn, tvättställ, badrumsblandare, toalett och dusch i badrum och andra VVS och servicearbeten. Har du problem med stopp i avloppet löser vi det också. Fixzit VVS har arbetat sedan 1998 både i och runt Nykvarn. Bor du strax utanför Nykvarn löser vi det också. 


Fixzit VVS AB är ett lite mer personligt VVS-företag där närheten till våra kunder har första prioritet. För alla uppdrag som våra rörmokare utför gäller visionen att våra kunder skall uppleva känslan av bra, seriösa och pålitliga rörmokare. Fixzit är din lokala rörmokare med filial i Nykvarn. Vi är väl bekanta med upptagningsområdet både i och runt hela Nykvarns kommun.


Vad våra rörmokare i Nykvarn kan bl.a. hjälpa dig med:


- Rörarbeten och service
- Avloppsrensning
- Installera värmepump och bergvärme
- Installera golvvärme
- Badrumsrenovering
- Byta blandare (Vattenkran)
- Installera tvättmaskin
- Byta varmvattenberedare


Fixzit rörmokare utför det mesta inom VVS i Nykvarn, små som stora jobb så hittar du inte din tjänst i listan är du välkommen att kontakta oss med din förfrågan.


Behöver du en rörmokare akut eller om du känner att du vill ha svar direkt så är du hjärtligt välkommen att ringa oss på Telefon: 08-34 99 48.


Vill du hellre kontakta oss i lugn och ro via mejl fyller du bara i vårat formulär här nedan så lovar vi att återkomma till dig så snart vi kan.Välkommen till din lokala rörmokare i Nykvarn
Fixzit VVS AB