Rörmokare Nykvarn arbetsbil

Söker du en pålitlig och bra rörmokare i Nykvarn?

Då har du kommit helt rätt. Våra rörmokare i Nykvarn utför det mesta inom VVS arbeten, som installation av värmepump och golvvärme. Byte av köksblandare, golvbrunn, tvättställ, badrumsblandare, toalett och dusch i badrum och andra VVS och servicearbeten. Har du problem med stopp i avloppet löser vi det också. Fixzit VVS har arbetat sedan 1998 både i och runt Nykvarn. Bor du strax utanför Nykvarn löser vi det också.

Fixzit VVS AB är ett lite mer personligt VVS-företag där närheten till våra kunder har första prioritet. För alla uppdrag som våra rörmokare utför gäller visionen att våra kunder skall uppleva känslan av bra, seriösa och pålitliga rörmokare. Fixzit är din lokala rörmokare med filial i Nykvarn. Vi är väl bekanta med upptagningsområdet både i och runt hela Nykvarns kommun.

Fixzit rörmokare utför det mesta inom VVS i Nykvarn, små som stora jobb så hittar du inte din tjänst i listan är du välkommen att kontakta oss med din förfrågan.

Några av alla tjänster som våra rörmokare i Nykvarn kan hjälpa dig med:

Rörarbeten och service
Byta golvbrunn
Avloppsrensning
Installera värmepump och bergvärme
Installera golvvärme
Badrumsrenovering
Byta varmvattenberedare
– Byta blandare (Vattenkran)
– Installera tvättmaskin
– Installera råttstopp

Förutom ovanstående tjänster utför Fixzits rörmokare i Nykvarn det mesta inom VVS, små som stora jobb. Hittar du inte din tjänst i listan är du välkommen att kontakta oss med din förfrågan. Är ditt ärende akut och du behöver få tag på en rörmokare direkt eller om du har frågor och känner att du vill ha svar direkt är du hjärtligt välkommen att ringa oss på Telefon: 08-34 99 48. Vill du hellre kontakta oss via mejl fyller du bara i vårat kontaktformulär nedan så återkommer vi till dig så snart vi kan.

Välkommen till din rörmokare i Nykvarn
Fixzit VVS AB