Rörmokare Skarpnäck och Sköndal

Rörmokare Skarpnäck och Sköndal med servicebil

Söker du en bra rörmokare i Skarpnäck eller Sköndal?

Då har du kommit helt rätt. Våra rörmokare utför det mesta inom VVS arbeten som installation av värmepump, byta köksblandare, installera diskmaskin, byte av tvättställ, toalettstol och dusch i badrum och andra servicearbeten.

Fixzit VVS AB är ett lite mer personligt VVS-företag där närheten till våra kunder har första prioritet. Vi har arbetat sedan 1998 både i och runt Skarpnäck och Sköndal. För alla uppdrag och projekt som våra rörmokare utför gäller visionen att våra kunder ska uppleva känslan av bra, seriösa och pålitliga rörmokare. Fixzit har filial i Stockholm och vi är väl bekanta med upptagningsområdet runt Skarpnäcks stadsdelsområde och Sköndal.

Några av alla tjänster som våra rörmokare i Skarpnäck och Sköndal kan hjälpa dig med:

Rörarbeten och service
Byta golvbrunn
Avloppsrensning
Installera värmepump och bergvärme
Installera golvvärme
Badrumsrenovering
Byta varmvattenberedare
– Byta blandare (Vattenkran)
– Installera tvättmaskin
– Installera råttstopp

Förutom ovanstående tjänster utför Fixzits rörmokare det mesta inom VVS, små som stora jobb. Hittar du inte din tjänst i listan är du välkommen att kontakta oss med din förfrågan.

Är ditt ärende akut och du behöver få tag på en rörmokare i Skarpnäck eller Sköndal omgående eller om du har någon fråga du behöver få svar på direkt är du välkommen att ringa oss till kontoret på Telefon: 08-34 99 48.

Vill du hellre kontakta oss via mejl fyller du bara i vårat kontaktformulär nedan så återkommer vi till dig så snart vi kan.

Välkommen till din rörmokare i Skarpnäck och Sköndal
Fixzit VVS AB