Rörmokare i Huddinge

Rörmokare Huddinge och vvs-arbete vid servicebil

Söker du en pålitlig och bra rörmokare i Huddinge?

Fixzit är ett företag som har utfört entreprenader inom VVS för både privatpersoner, etablerade byggföretag och fastighetsägare. Med stora samarbetspartners har vi på Fixzit en bred kundbas och erfarenhet inom VVS-arbete.

Våra skickliga rörmokare hjälper dig i Huddinge oavsett vad du behöver hjälp med. Vi utför badrumsrenoveringar, avloppsrensning, dränering, byte av golvbrunn och mycket mer. Med stor kunskap inom VVS erbjuder vi säkert och korrekt service-arbete i ert hem. Vi hjälper även större företag med deras projekt. Oavsett hur litet eller stort uppdraget är så finns vi alltid nära till hands för att hjälpa till.

När du anlitar oss är du i trygga händer. Vi prioriterar dig som kund och siktar alltid mot ett resultat över förväntan. För oss på Fixzit är det viktigt att bygga långsiktiga kundrelationer och samarbeten. Därför värderar vi alltid dina personliga önskemål och behov. Vi följer alltid tidsplanen noga och utför arbetet på ett säkert och korrekt sätt. Alla våra medarbetare är välutbildade för att utföra avancerade projekt inom VVS.

Inom rörservice hjälper vi dig med till exempel akut läckage, avloppsrensning, byte av varmvattenberedare och vattenläckage. Med bred kompetens kan vi erbjuda våra kunder en rad olika tjänster inom VVS. Vi har möjlighet att besöka er under kort varsel om det har uppstått akuta problem i hemmet som behöver åtgärdas snarast. Om du har en läcka är det viktigt att du kontaktar oss direkt så läckaget inte leder till vattenskador.

Behöver du i Huddinge hjälp av en rörmokare? Med välutrustade servicebilar har vi all kunskap och redskap som behövs vid varje besök. Våra erfarna rörmokare hjälper dig med det mesta inom VVS. Oavsett om du vill renovera badrummet eller reparera en vattenläcka. 

Några av alla tjänster som våra rörmokare i Huddinge kan hjälpa dig med:

Rörarbeten och service
Byta golvbrunn
Avloppsrensning
Installera värmepump och bergvärme
Installera golvvärme
Badrumsrenovering
Byta varmvattenberedare
– Byta blandare (Vattenkran)
– Installera tvättmaskin
Installera råttstopp

Förutom ovanstående tjänster utför Fixzits rörmokare det mesta inom VVS, små som stora jobb. Hittar du inte din tjänst i listan är du välkommen att kontakta oss med din förfrågan.

Är ditt ärende akut och du behöver få tag på en rörmokare i Huddinge omgående eller om du har någon fråga du behöver få svar på direkt är du välkommen att ringa oss på Telefon: 08-34 99 48.

Vill du hellre kontakta oss via mejl fyller du bara i vårat kontaktformulär nedan så återkommer vi till dig så snart vi kan.

Välkommen till din rörmokare i Huddinge
Fixzit VVS AB