Social Network

Email: [email protected] | Tel: 08-34 99 48
Email: [email protected] | Tel: 08-34 99 48

Rörmokare Huddinge

Söker du en pålitlig och bra rörmokare i Huddinge?


Då har du kommit helt rätt. Våra rörmokare i Huddinge utför det mesta inom VVS arbeten som installation av värmepumpar och golvvärme, byte av tvättställ, toalett och dusch i badrum och andra servicearbeten. Vi har arbetat sedan 1998 både i och runt Huddinge kommun.


Fixzit VVS AB är ett lite mer personligt VVS-företag där närheten till våra kunder har första prioritet. För alla uppdrag och projekt som våra rörmokare utför gäller visionen att våra kunder ska uppleva känslan av bra, seriösa och pålitliga rörmokare. Fixzit har en filial i Stockholm och våra rörmokare är väl bekanta med upptagningsområdet runt Huddinge, Snättringe, Orlångsjö och Sydinge.


Våra rörmokare i Huddinge kan hjälpa dig med bl.a:


- Rörarbeten och service
- Avloppsrensning
- Installera värmepump och bergvärme
- Installera golvvärme
- Badrumsrenovering
- Byta varmvattenberedare
- Byta blandare (Vattenkran)
- Installera tvättmaskin


Fixzit rörmokare utför det mesta inom VVS, små som stora jobb, så hittar du inte din tjänst i listan är du välkommen att kontakta oss med din förfrågan via telefon eller mejl.


Är ditt ärende akut och du behöver få tag på en rörmokare i Huddinge omgående eller om du har någon fråga du behöver få svar på direkt är du välkommen att ringa oss på Telefon: 08-34 99 48.


Vill du hellre kontakta oss via mejl fyller du bara i vårat kontaktformulär nedan så återkommer vi till dig så snart vi kan.Välkommen till din rörmokare i Huddinge
Fixzit VVS AB