Rörmokare Farsta

Rörmokare Farsta med VVS-tekniker och servicebil

Söker du en pålitlig och bra rörmokare i Farsta?

Då har du kommit till helt rätt VVS-företag. Våra rörmokare utför det mesta inom VVS arbeten som installation av värmepumpar, byte av golvbrunn, tvättställ, toalett och dusch i badrum och andra servicearbeten. Vi har arbetat sedan 1998 både i och runt Farsta och Farsta Strand.

Fixzit VVS AB är ett lite mer personligt VVS-företag där närheten till våra kunder har första prioritet. För alla uppdrag och projekt som våra rörmokare utför gäller visionen att våra kunder ska uppleva känslan av bra, seriösa och pålitliga rörmokare. Fixzit har en filial i Stockholm och vi är väl bekanta med upptagningsområdet runt Farsta, Larsboda, Fagersjö och Farsta Strand.

Några av alla tjänster som våra rörmokare i Farsta kan hjälpa dig med:

Rörarbeten och service
Byta golvbrunn
Avloppsrensning
Installera värmepump och bergvärme
Installera golvvärme
Badrumsrenovering
Byta varmvattenberedare
– Byta blandare (Vattenkran)
– Installera tvättmaskin

Är ditt ärende akut och du behöver få tag på en rörmokare i Farsta omgående eller om du har någon fråga du behöver få svar på direkt är du välkommen att ringa oss på Telefon: 08-34 99 48.

Vill du hellre kontakta oss via mejl fyller du bara i vårat kontaktformulär nedan så återkommer vi till dig så snart vi kan.

Vill du hellre kontakta oss via mejl fyller du bara i vårat kontaktformulär nedan så återkommer vi till dig så snart vi kan.

Välkommen till din rörmokare i Farsta
Fixzit VVS AB