Social Network

Email: [email protected] | Tel: 08-34 99 48
Email: [email protected] | Tel: 08-34 99 48

Rörmokare Bromma

Söker du en pålitlig och bra rörmokare i Bromma?


Då har du kommit helt rätt. Våra rörmokare utför det mesta inom VVS arbeten som installation av värmepumpar, golvvärme, byte av tvättställ, toalett och dusch i badrum och andra typer av servicearbeten. Våra rörmokare har arbetat sedan 1998 både i och runt Bromma stadsdelsområde.


Fixzit VVS AB är ett lite mer personligt VVS-företag där närheten till våra kunder har första prioritet. För alla uppdrag som våra rörmokare utför gäller visionen att våra kunder skall uppleva känslan av bra, seriösa och pålitliga rörmokare. Bromma trädgårdsstad är för oss en fantastisk arbetsplats med närheten till Mälaren.


Fixzit rörmokare har under årens lopp utfört VVS arbeten i Traneberg, Alvik, Äppelviken, Smedslätten, Ålsten, Höglandet, Nockeby, Nockebyhov, Stora Mossen, Olovslund och Södra Ängby. Vi är väl bekanta med hela upptagningsområdet runt Bromma.


Våra rörmokare i Bromma kan hjälpa dig med bl.a:


- Rörarbeten och service
- Avloppsrensning
- Installera värmepump och bergvärme
- Installera golvvärme
- Badrumsrenovering
- Byta blandare (Vattenkran)
- Installera tvättmaskin
- Byta varmvattenberedare


Fixzit rörmokare utför det mesta inom VVS, små som stora jobb, så hittar du inte den tjänst du söker i listan är du välkommen att kontakta oss med din förfrågan.


Är ditt ärende akut och du behöver få tag på en rörmokare direkt eller om du har frågor och känner att du behöver få svar så snart som möjligt är du välkommen att ringa oss på Telefon: 08-34 99 48.


Vill du hellre kontakta oss via mejl fyller du bara i vårat kontaktformulär här nedan så lovar vi att återkomma till dig så snabbt vi bara kan.Välkommen till din rörmokare i Bromma
Fixzit VVS AB