Social Network

Email: [email protected] | Tel: 08-34 99 48
Email: [email protected] | Tel: 08-34 99 48

Rörmokare Bromma

Söker du en pålitlig och bra rörmokare i Bromma?


Då har du kommit helt rätt. Våra rörmokare i Bromma utför det mesta inom VVS arbeten som installation av värmepumpar, golvvärme, byte av tvättställ, toalett och dusch i badrum och de flesta typer av servicearbeten inom VVS. Våra rörmokare har arbetat sedan 1998 både i och runt Bromma stadsdelsområde.


Fixzit VVS AB är ett lite mer personligt VVS-företag där närheten till våra kunder har första prioritet. För alla uppdrag som våra rörmokare utför gäller visionen att våra kunder skall uppleva känslan av en bra, seriös och pålitlig rörmokare. 


Bromma trädgårdsstad är en fantastisk arbetsplats med en blandning mellan nya och äldre fastigheter och närheten till Mälaren. Fixzit rörmokare har under årens lopp utfört VVS arbeten i Traneberg, Alvik, Äppelviken, Smedslätten, Ålsten, Höglandet, Nockeby, Nockebyhov, Stora Mossen, Olovslund, Norra Ängby och Södra Ängby. Vi är väl bekanta med hela upptagningsområdet runt Bromma.


Våra rörmokare i Bromma kan hjälpa dig med bl.a:


- Rörarbeten och service
- Avloppsrensning
- Installera värmepump och bergvärme
- Installera golvvärme
- Badrumsrenovering
- Byta toalettstol
- Byta blandare (Vattenkran)
- Installera tvättmaskin
- Byta varmvattenberedare


Fixzit rörmokare utför det mesta inom VVS, små som stora jobb, så hittar du inte den tjänst du söker i listan är du välkommen att kontakta oss med din förfrågan.


Är ditt ärende akut och du behöver få tag på en rörmokare i Bromma direkt eller om du har frågor och känner att du behöver få ett svar så snart som möjligt är du välkommen att ringa oss på Telefon: 08-34 99 48.


Vill du hellre kontakta oss via mejl fyller du bara i vårat kontaktformulär här nedan så lovar vi att återkomma till dig så snabbt vi bara kan.Välkommen till din rörmokare i Bromma
Fixzit VVS AB