Social Network

Email: info@fixzit.se | Tel: 08-34 99 48
Email: info@fixzit.se | Tel: 08-34 99 48

Rörmokare Bromma

Söker du en pålitlig och bra rörmokare i Bromma?


Då har du kommit helt rätt. Våra rörmokare utför det mesta inom VVS arbeten som installation av värmepumpar, byte av tvättställ, toalett och dusch i badrum och andra servicearbeten. Vi har arbetat sedan 1998 både i och runt Bromma stadsdelsområde.


Fixzit VVS AB är ett lite mer personligt VVS-företag där närheten till våra kunder har första prioritet. För alla uppdrag som våra rörmokare utför gäller visionen att våra kunder skall uppleva känslan ”över förväntan”. Bromma trädgårdsstad är för oss en fantastisk arbetsplats med närheten till Mälaren.


Fixzit rörmokare har under årens lopp utfört VVS arbeten i Traneberg, Alvik, Äppelviken, Smedslätten, Ålsten, Höglandet, Nockeby, Nockebyhov, Stora Mossen, Olovslund och Södra Ängby. Vi är väl bekanta med hela upptagningsområdet runt Bromma.


Våra rörmokare i Bromma kan hjälpa dig med bl.a:


- Rörarbeten och service
- Avloppsrensning
- Installera värmepump och bergvärme
- Installera golvvärme
- Badrumsrenovering
- Byta blandare (Vattenkran)
- Installera tvättmaskin
- Byta varmvattenberedare


Är ditt ärende akut och du behöver få tag på en rörmokare direkt eller om du har frågor och känner att du vill ha svar direkt är du hjärtligt välkommen att ringa oss på Telefon: 08-34 99 48.


Vill du hellre kontakta oss via mejl fyller du bara i vårat kontaktformulär här nedan så lovar vi att återkomma till dig så snabbt vi bara kan.


CAPTCHA image

Detta hjälper oss att förhindra skräppost, tack.


Fixzit rörmokare utför det mesta inom VVS, små som stora jobb så hittar du inte din tjänst i listan är du välkommen att kontakta oss med din förfrågan via telefon eller mejl.


Välkommen till din rörmokare i Bromma
Fixzit VVS AB