Rörmokare Östermalm

Rörmokare Östermalm med servicebil

Söker du en pålitlig och bra rörmokare på Östermalm?

Då har du kommit helt rätt. Våra rörmokare utför det mesta inom VVS arbeten som installation av golvvärme, byte av tvättställ, toalettstol och dusch i badrum, installation av diskmaskin och andra servicearbeten. Fixzit VVS är din lokala rörmokare i Stockholm City och vi har arbetat på Östermalm sedan 1998.

Fixzit VVS AB är ett lite mer personligt VVS-företag där närheten till våra kunder har första prioritet. För alla uppdrag och projekt som våra rörmokare utför gäller visionen att våra kunder ska uppleva känslan av bra, seriösa och pålitliga rörmokare. Fixzit är väl bekanta med upptagningsområdet runt Östermalms stadsdelsområde som Djurgården, Hjorthagen, Gärdet eller Ladugårdsgärdet som det egentligen heter.

Östermalm är en väldigt intressant stadsdel där merparten av bebyggelsen härrör från 1880-1930 talet.  Men det finns även en hel del nyare byggnader insprängda i den äldre bebyggelsen och till den mer moderna byggnadsstilen som ligger nordost om Karlaplan med funkisinspirerad byggnadsstil. Det är alltid en rolig utmaning för våra rörmokare att lösa våra varierande uppdrag på Östermalm. Östermalm förknippas ofta med borgerlighet och eleganta våningar. Det finns också en hel del mindre lägenheter som inte är större än runt 20 kvm.

Bland en del av alla jobb vi har gjort på Östermalm har vi varit med och renoverat flera olika kommersiella fastigheter på Linnégatan och Grev Turegatan som ägs av AFA Sjukförsäkringsaktiebolag. Flertalet bostadsrättsföreningar använder våra tjänster som som avtalskunder och avrop efter behov. 

Våra kunder på Östermalm bor bland annat runt Strandvägen, Linnegatan, Valhallavägen, Sturgatan och Narvavägen. Andra platser som vi utför uppdrag på är även Karlaplan, Nybrogatan och runt Humlegården som för övrigt är en av de äldsta parken i Stockholm. I denna park på Humlegårdsgatan ligger även Kungliga Bibliotekt och dess mastodonta underjordiska arkiv. Fixzit var med och gjorde installationer av en stor datakylningsanläggningen där. Mitt emot ligger en av Stockholms dyraste fastigheter Ladugårdsgrinden 18. Här finns hotell Scandic Anglais och tidigare hade Telia sitt huvudkontor i samma fastighet. Fixzit gjorde alla rörarbeten när fastigheten renoverades i början av 2000-talet.

Östermalm är även berömt för att vara det hundvänligaste området i hela Stockholm. Här kan man ta med hunden på restaurang, i butiker och gallerior. Stort frirast område finns på gärdet där våra fyrbenta kan springa fritt och rasta sig. Detta passar ypperligt bra för de anställda på rörfirman som har hund med sig på jobbet.

Våra rörmokare på Östermalm kan hjälpa dig med bl.a:

Klicka på länkarna om du vill läsa mer om respektive tjänst.

Rörarbeten och service
Byta golvbrunn
Avloppsrensning
Installera värmepump och bergvärme
Installera golvvärme
Badrumsrenovering
Byta varmvattenberedare
– Byta blandare (Vattenkran)
– Installera tvättmaskin
Installera råttstopp

Fixzit rörmokare i Stockholm utför det mesta inom VVS, små som stora jobb, så hittar du inte din tjänst i listan är du välkommen att kontakta oss med din förfrågan.

Är ditt ärende akut och du behöver få tag på en rörmokare på Östermalm omgående eller om du har någon fråga du behöver få svar på direkt är du välkommen att ringa oss på Telefon: 08-34 99 48.

Vill du hellre kontakta oss via mejl fyller du bara i vårat kontaktformulär nedan så återkommer vi till dig så snart vi kan.

Välkommen till din rörmokare på Östermalm
Fixzit VVS AB