Social Network

Email: [email protected] | Tel: 08-34 99 48
Email: [email protected] | Tel: 08-34 99 48

Rörmokare i Solna


Söker du en pålitlig och bra rörmokare i Solna?


Då har du kommit helt rätt. Våra rörmokare utför det mesta inom VVS arbeten som installation av värmepumpar, badrumsrenovering, byte av tvättställ, toalett och dusch i badrum och andra servicearbeten. Vi har arbetat sedan 1998 i Stockholmsområdet och framför allt i Solna.


Fixzit VVS AB är ett lite mer personligt VVS-företag där närheten till våra kunder har första prioritet. För alla uppdrag som våra rörmokare utför gäller visionen att våra kunder skall uppleva känslan av bra, seriösa och pålitliga rörmokare. Fixzit har en filial i Solna så vi är väl bekanta med upptagningsområdet i Solna.


Våra rörmokare och VVS-installatörer i Solna kan hjälpa dig med bl.a:


- Rörarbeten och service
- Avloppsrensning
- Installera värmepump och bergvärme
- Installera golvvärme
- Badrumsrenovering
- Byta golvbrunn
- Byta blandare (Vattenkran)
- Installera tvättmaskin
- Byta varmvattenberedare


Är ditt ärende akut och du behöver få tag på en rörmokare direkt eller om du har frågor och känner att du vill ha svar direkt är du hjärtligt välkommen att ringa oss på Telefon: 08-34 99 48.


Vill du hellre kontakta oss via mejl fyller du bara i vårat kontaktformulär här nedan så lovar vi att återkomma till dig så snart vi kan.Fixzit rörmokare utför det mesta inom VVS, små som stora jobb så hittar du inte din tjänst i listan är du välkommen att kontakta oss med din förfrågan via telefon eller mejl.


Välkommen till din rörmokare i Solna
Fixzit VVS AB