Rörmokare Solna

Rörmokare Solna och Fixzit VVS-tekniker

Söker du en pålitlig och bra rörmokare i Solna?

Då har du kommit till helt rätt företag. Våra rörmokare utför det mesta inom VVS arbeten som installation av värmepumpar, badrumsrenovering, byte av tvättställ, toalett och dusch i badrum och andra servicearbeten. Vi har arbetat sedan 1998 i Stockholmsområdet och framför allt i Solna.

Fixzit VVS AB är ett lite mer personligt VVS-företag där närheten till våra kunder har första prioritet. För alla uppdrag som våra rörmokare utför gäller visionen att våra kunder skall uppleva känslan av bra, seriösa och pålitliga rörmokare. 

Fixzit har en filial i Solna så vi är väl bekanta med upptagningsområdet i Solna. Det var faktiskt i Solna som historien bakom Fixzit började 1998 i lokaler på Gårdsvägen 4 nära Solna Station som VVS-företaget tog över efter ett tryckeri. 

Efter några år i lokalen på Gårdsvägen köper Fixzit ett företag i Skytteholm och flyttar hela verksamheten till andra änden av Råsunda. Lokalerna som Fixzit fortfarande har kvar som filial och lager ligger på Framnäsbacken 14-16 i Skytteholm, ett stenkast bort från Solna Business Park där vi också gör många rörmokeriarbeten åt olika företag. 

Ica hade sitt huvudkontor i Business Park innan flytten till andra lokaler på Kolonnvägen i Frösunda. Fabege är en stor fastighetsägare i Solna Business Park och anlitar Fixzit för olika VVS-arbeten med jämna mellanrum. 

Flera bostadsrättsföreningar (brf) anlitar Fixzit för arbeten i lokaler och allmänna utrymmen. Många har även serviceavtal för återkommande arbeten som vi på Fixzit gärna hjälper till och utför med ett konkurrenskraftigt pris. 

De flesta som bor i Solna kommun bor i flerbostadshus men det finns även några mindre villaområden runt Bergshamra, Råstahem och Råsunda. Villorna i Solna har ofta fjärrvärme som uppvärmning vilket är ett kostnadseffektivt och ett bra miljöval för uppvärmning och varmvatten. 

Kräver liten yta i anspråk vilket är viktigt när varje kvadratmeter kostar väldigt mycket pengar. Kräver begränsat med underhåll och när väl anläggningen måste bytas är kostnaden bara en bråkdel mot en värmepumpsinstallation så som bergvärme eller luft/vatten värmepump. 

Fjärrvärme och fjärvärmeväxlare i Solna

Bilden visar en större anläggning med fjärrvärmeväxlare i ett flerfamiljshus som Fixzit har installerat och även sköter om underhåll och service på med serviceavtal gentemot fastighetsägaren. Fördelarna är många för en fastighetsägare som vill få en problemfri drift av sin byggnad. 

Anlita Fixzit för tjänster som innefattar, värme och sanitet. Vi rensar avlopp, byter toalettstolar, handfat och annat porslin. Är en blandare trasig i köket eller badrummet rycker vi ut och reparerar eller byter, alltid till det som är mest kostnadseffektivast för kunden eller efter kundens önskemål. 

Vår erfarenhet att jobba i Solna under 25 års tid gör att vi hittar överallt och har gedigen kunskap om allehanda rör- och VVS-system som vi kan stöta på. Lager har vi i Skytteholm, Solna för att snabbt kunna hämta specialverktyg och annan utrustning för att lösa kundernas problem. Flera rörgrossister finns i Solna och vi har goda samarbeten med dem.

Några av alla tjänster som våra rörmokare i Solna kan hjälpa dig med:

Rörarbeten och service
Byta golvbrunn
Avloppsrensning
Installera värmepump och bergvärme
Installera golvvärme
Badrumsrenovering
Byta varmvattenberedare
– Byta blandare (Vattenkran)
– Installera tvättmaskin
– Installera råttstopp

Förutom ovanstående tjänster utför Fixzits rörmokare det mesta inom VVS, små som stora jobb. Hittar du inte din tjänst i listan är du välkommen att kontakta oss med din förfrågan.

Är ditt ärende akut och du behöver få tag på en rörmokare i Solna direkt eller om du har frågor och känner att du vill ha svar direkt är du hjärtligt välkommen att ringa oss på Telefon: 08-34 99 48.

Vill du hellre kontakta oss via mejl fyller du bara i vårat kontaktformulär nedan så återkommer vi till dig så snart vi kan.

Välkommen till din rörmokare i Solna
Fixzit VVS AB