Rörmokare Ekerö

Rörmokare Ekerö arbetar i servicebil

Söker du en seriös och bra rörmokare på Ekerö?

Då har du kommit helt rätt. Våra pålitliga rörmokare utför det mesta inom VVS arbeten som installation av värmepumpar och golvvärme, byte av golvbrunn, tvättställ, toalett och dusch i badrum och andra servicearbeten. Fixzit är en seriös entreprenör och vi har arbetat sedan 1998 både i och runt Ekerö kommun.

Fixzit VVS AB är ett lite mer personligt VVS-företag där närheten till våra kunder har första prioritet. För alla uppdrag och projekt som våra rörmokare utför gäller visionen att våra kunder ska uppleva känslan av bra, seriösa och pålitliga rörmokare. På Fixzit VVS är vi väl bekanta med upptagningsområdet runt Ekerö, Färingsö, Munsö och Adelsö.

Våra rörmokare på Ekerö kan hjälpa dig med bl.a:

Rörarbeten och service
Byta golvbrunn
Avloppsrensning
Installera värmepump och bergvärme
Installera golvvärme
Badrumsrenovering
Byta varmvattenberedare
– Byta blandare (Vattenkran)
– Installera tvättmaskin
Installera råttstopp

Fixzit rörmokare utför det mesta inom VVS, små som stora jobb. Hittar du inte din tjänst i listan är du välkommen att kontakta oss med din förfrågan.

Om ditt ärende är akut och du behöver få tag på en rörmokare på Ekerö omgående eller om du har någon fråga du behöver få svar på direkt är du välkommen att ringa oss på Telefon: 08-34 99 48.

Vill du hellre kontakta oss via mejl fyller du bara i vårat kontaktformulär nedan så återkommer vi till dig så snart vi kan.

Välkommen till din rörmokare på Ekerö
Fixzit VVS AB