Rörmokare Kungsholmen

Rörmokare Kungsholmen med servicebil

Söker du en pålitlig och bra rörmokare på Kungsholmen?

Då har du kommit till helt rätt företag. Våra rörmokare utför det mesta inom VVS arbeten som installation av golvvärme och diskmaskin, byte av tvättställ, toalettstol och dusch i badrum och andra servicearbeten. Fixzit VVS är din lokala rörmokare i Stockholm City och vi har utfört rörmokeriarbeten på Kungsholmen sedan 1998.

Fixzit VVS AB är ett lite mer personligt VVS-företag där närheten till våra kunder alltid har första prioritet. För alla uppdrag och projekt som våra rörmokare utför gäller visionen att våra kunder ska uppleva känslan av bra, seriösa och pålitliga rörmokare.

Fixzit har en filial i Stockholm och vi är väl bekanta med upptagningsområdet runt Kungsholmen, Stadshagen, Kristineberg, Fredhäll, Marieberg, Lilla och Stora Essingen.

Våra rörmokare på Kungsholmen kan hjälpa dig med bl.a:

Klicka på länkarna om du vil läsa mer om respektive tjänst. 

Rörarbeten och service
Byta golvbrunn
Avloppsrensning
Installera värmepump och bergvärme
Installera golvvärme
Badrumsrenovering
Byta varmvattenberedare
– Byta blandare (Vattenkran)
– Installera tvättmaskin
Installera råttstopp

Fixzit rörmokare i Stockholm utför det mesta inom VVS, små som stora jobb, så hittar du inte din tjänst i listan är du välkommen att kontakta oss med din förfrågan.

Är ditt ärende akut och du behöver få tag på en rörmokare på Kungsholmen omgående eller om du har någon fråga du behöver få svar på direkt är du välkommen att ringa oss på kontoret på telefon: 08-34 99 48.

Vill du hellre kontakta oss via mejl fyller du bara i vårat kontaktformulär nedan så återkommer vi till dig så snart vi kan.

Välkommen till din rörmokare på Kungsholmen
Fixzit VVS AB