Din rörmokare i Älvsjö

Rörmokare Älvsjö med servicebil

Söker du en pålitlig och bra rörmokare i Älvsjö?

Då har du kommit till helt rätt vvs-företag. Våra rörmokare utför det mesta inom VVS arbeten som installation av värmepumpar, byte av tvättställ, toalett och dusch i badrum och andra servicearbeten. Vi har arbetat sedan 1998 både i och runt Älvsjö och Örby området.

Fixzit VVS AB är ett lite mer personligt VVS-företag där närheten till våra kunder har första prioritet. För alla uppdrag och projekt som våra rörmokare utför gäller visionen att våra kunder ska uppleva känslan av bra, seriösa och pålitliga rörmokare. Fixzit har en filial i Stockholm och Älvsjö så vi är väl bekanta med upptagningsområdet runt Älvsjö, Herrängen, Långsjö och Brännkyrkaområdet.

Några av alla tjänster som våra rörmokare i Älvsjö kan hjälpa dig med:

Rörarbeten och service
Byta golvbrunn
Avloppsrensning
Installera värmepump och bergvärme
Installera golvvärme
Badrumsrenovering
Byta varmvattenberedare
– Byta blandare (Vattenkran)
– Installera tvättmaskin
– Installera råttstopp

Förutom ovanstående tjänster utför Fixzits rörmokare det mesta inom VVS, små som stora jobb. Hittar du inte din tjänst i listan är du välkommen att kontakta oss med din förfrågan.

Är ditt ärende akut och du behöver få tag på en rörmokare omgående i Älvsjö eller om du har frågor och känner att du vill ha svar direkt är du hjärtligt välkommen att ringa oss direkt på Telefon: 08-34 99 48.

Vill du hellre kontakta oss via mejl fyller du bara i vårat kontaktformulär nedan så återkommer vi till dig så snart vi kan.

Välkommen till din rörmokare i Älvsjö
Fixzit VVS AB