Rörmokare Lidingö

Rörmokare Lidingö och Fixzit servicebil

Söker du en pålitlig och bra rörmokare på Lidingö?

Behöver du en rörmokare på Lidingö? Då kan Fixzit hjälpa dig! Vi utför de flesta arbeten inom VVS och avlopp. Våra rörmokare hjälper dig på Lidingö om du har stopp i avloppet, vattenläckor, behov av dränering, byte av golvbrunn och mycket mer. 

Efter en lång tid i branschen har vi hjälpt våra kunder inom många olika områden. Vi utför badrumsrenoveringar, installation av bergvärme, avloppsrensning och besiktning. Vi på Fixzit hjälper dig på Lidingö med entreprenader inom värme, kyla, sanitet och fjärrvärme.

Med uppdrag från både privatpersoner och företag har vi stor kunskap inom vår bransch. Vi har samarbetat med etablerade byggföretag och även fastighetsägare. Vi prioriterar alltid dig som kund och lyssnar till dina behov. 

Vi hittar lösningar som passar för dig och anpassar vårt arbete efter din fastighet. Vi arbetar efter noggranna säkerhetsrutiner och dokumentering. Alla våra rörmokare är välutbildade och erfarna, därför kan du på Lidingö känner dig trygg när du anlitar oss.

Vi på Fixzit arbetar med fokus på kvalité och kundservice. Vi arbetar för att skapa långsiktiga relationer med våra kunder och samarbetspartners. Därför lägger vi stor vikt vid dina personliga önskemål under vårt VVS-arbete, oavsett om det gäller badrumsrenovering eller dränering. Det är viktigt för oss att du blir nöjd med vår service och resultatet.

Vi är noga med tidsplaner och arbetar effektivt och noggrant. Våra skickliga rörmokare hjälper dig på Lidingö med allt inom avlopp, badrumsrenoveringar och VVS. Med bred kunskap inom VVS är våra rörmokare både kompetenta och erfarna. 

Fixzit är ett professionellt företag med skickliga rörmokare som hjälper dig med arbete inom VVS. Med välutrustade servicebilar besöker vi dig med alla verktyg som krävs för VVS-uppdrag. När du på Lidingö anlitar oss får du en prisvärd entreprenad av professionella rörmokare. Hör gärna av dig till oss så hjälper våra rörmokare dig på Lidingö!

Några av alla tjänster som våra rörmokare på Lidingö kan hjälpa dig med:

Rörarbeten och service
Byta golvbrunn
Avloppsrensning
Installera värmepump och bergvärme
Installera golvvärme
Badrumsrenovering
Byta varmvattenberedare
– Byta blandare (Vattenkran)
– Installera tvättmaskin
Installera råttstopp

Förutom ovanstående tjänster utför Fixzits rörmokare det mesta inom VVS, små som stora jobb. Hittar du inte din tjänst i listan är du välkommen att kontakta oss med din förfrågan.

Är ditt ärende akut och du behöver få tag på en rörmokare på Lidingö omgående eller om du har någon fråga du behöver få svar på direkt är du välkommen att ringa oss på Telefon: 08-34 99 48.

Vill du hellre kontakta oss via mejl fyller du bara i vårat kontaktformulär nedan så återkommer vi till dig så snart vi kan.

Välkommen till din rörmokare i Lidingö
Fixzit VVS AB