Rörmokare arbetar i Södertälje

Söker du en pålitlig och bra rörmokare i Södertälje?

Då har du kommit helt rätt. Våra rörmokare i Södertälje utför det mesta inom VVS arbeten som installation av värmepump, byte av varmvattenberedare, byta golvbrunn, byta toalett och dusch i badrum och andra servicearbeten inom VVS. Vi har arbetat många år både i och runt Södertäljeområdet.

Fixzit VVS AB är ett lite mer personligt VVS företag där närheten till våra kunder har första prioritet. För alla uppdrag som våra rörmokare utför gäller visionen att våra kunder skall uppleva känslan bra, seriösa och pålitliga rörmokare.

Fixzit har en filial i närheten av Södertälje så vi är väl bekanta med Södertäljes cityområde. Men även runt hela Södertäljes närområden som Tallhöjden, Brunnsäng, Rosenlund, Blombacka, Västertälje, Östertälje och Södertälje Östra.

Några av alla tjänster som våra rörmokare i Södertälje kan hjälpa dig med:

Rörarbeten och service
Byta golvbrunn
Avloppsrensning
Installera värmepump och bergvärme
Installera golvvärme
Badrumsrenovering
Byta varmvattenberedare
– Byta blandare (Vattenkran)
– Installera tvättmaskin
Installera råttstopp

Förutom ovanstående tjänster utför Fixzits rörmokare det mesta inom VVS, små som stora jobb. Hittar du inte din tjänst i listan är du välkommen att kontakta oss med din förfrågan.

Är ditt ärende akut och du behöver få tag på en rörmokare direkt eller om du har frågor och känner att du vill ha svar direkt är du hjärtligt välkommen att ringa oss på Telefon: 08-34 99 48.

Vill du hellre kontakta oss via mejl fyller du bara i vårat kontaktformulär nedan så återkommer vi till dig så snart vi kan.

Välkommen till din rörmokare i Södertälje
Fixzit VVS AB