Social Network

Email: [email protected] | Tel: 08-34 99 48
Email: [email protected] | Tel: 08-34 99 48

Partners och referenser

Samarbetspartners

Varmital

Optimalmontage

JLH EL

Media

Dagens nyheter

Dåliga vattenledningar finns det gott om, både i villor, lägenheter och bostadsrätter. Men vänta inte tills läckan är ett faktum!
Försäkringsbolaget If uppskattar att omkring 500 000 villor riskerar att drabbas av fukt- och vattenskador, orsakade av bland annat dåliga rör. 
 

Aftonbladet

SVARADE NEJ - UTAN TVEKAN 

Emil Holmgren är lärling på rörmokarfirman Fixzit VVS. Förutom hantverket lär han sig också att man ska göra rätt för sig. När Aftonbladet ringde upp firman och frågade om de ville utföra svartjobb kom svaret utan tvekan: "Nej, vi är momspliktiga."

VVS FORUM

VVS-entreprenörerna som inte räds konsumenter

Med smidiga webblösningar och en välplanerad logistik lyckas Georgi Lundman med det många andra VVS-företag inte vill befatta sig med: att jobba mot privatpersoner.  – Här finns en lönsamhet, annars skulle vi aldrig ha satsat, säger de två kollegorna som tillsammans startat företaget Fixzit VVS AB.


 

VVS FORUM

Duktig medhjälpare på jobbet
  VVS-montören Georgi "Jojje" Lundman på Fixzit VVS AB i Stockholm är veckans videovinnare med en film där hans trogna medhjälpare på jobbet, pinschern Trenton, har huvudrollen. - Trenton brukar få följa med på jobb när det passar, säger Georgi ...