Installera värmepump Stockholm

FIXZIT installerar CTC och NIBE värmepumpar och tillbehör i Stockholm. Nedan kan du läsa flera starka skäl att välja oss som din värmepumpsinstallatör.

  • Kvalitet på värmepumparna och installationer. Vi har kvalitetsplan och utför egenkontroll av installerade värmepumpar i Stockholm.
  • Flexibilitet. Vi är inte märkesberoende utan väljer det som passar dig som kund bäst efter dina förutsättningar.
  • Borrning kan ske efter det att installationen är färdig. Det passar bäst på vintern när det är tjäle i marken och ger minst åverkan på mark och planteringar.
  • Service ingår i två år efter installerad värmepump i Stockholms län.
  • Fast pris på komplett värmepumpsanläggning eller delar av denna.
  • Både luftvatten- och bergvärmepumpar till små och stora fastigheter.

Vi installerar värmepumpar i Stockholm

– Genom vår personliga service och kontakt kan vi erbjuda en anpassad lösning och den värmepump som passar bäst för dig och din fastighet oavsett om det gäller luft/vatten värmepump eller bergvärmepump. 

Kombinationen med ett brett utbud och att vi inte är märkesberoende leder till att vi även kan erbjuda dig den bästa lösningen till ett konkurrenskraftigt pris.

Vi hjälper dig med din värmepump

Kontakta oss på Fixzit VVS så hjälper vi dig med service och installation av värmepumpar.

Behöver du hjälp med reparation, service eller installation av värmepump i Stockholm?

Fixzit VVS och våra rörmokare utför reparation, service och installation av värmepump i följande områden:

Södra Stockholm: Botkyrka, Bredäng, Enskede, Ekerö,  Gnesta, Farsta, Haninge, Huddinge, Hägersten, Hölö, Järfälla, Järna, Liljeholmen, Nacka, Nykvarn, Rönninge, Salem, Skarpnäck, Södertälje, Tumba, Trosa, Tyresö, Årsta och Älvsjö.

Stockholm City: Kungsholmen, Norrmalm, Södermalm, Östermalm.

Norra Stockholm: Bromma, Danderyd, Djurgården, Hässelby, Kista, Lidingö, Kungsholmen, Norrmalm, Sollentuna, Solna, Spånga, Sundbyberg, Södermalm, Täby, Vasastan, Vällingby och Östermalm.