Rörmokare Enskede

Rörmokare Enskede och Fixzit servicebil

Söker du en pålitlig och bra rörmokare i Enskede?

Då har du kommit helt rätt. Våra rörmokare utför det mesta inom VVS arbeten i Enskede. Vi installerar värmepumpar och  vattenburen golvvärme. Vi utför även byte av köksblandare, tvättställ, badrumsblandare, golvbrunn, toalett och dusch i badrum och andra servicearbeten. Vi har arbetat sedan 1998 både i och runt Enskedeområdet.

Fixzit VVS AB är ett lite mer personligt VVS-företag där närheten till våra kunder har första prioritet. För alla uppdrag som våra rörmokare utför gäller visionen att våra kunder skall uppleva känslan av bra, seriösa och pålitliga rörmokare. Fixzit är väl bekanta med upptagningsområdet runt Enskede, Enskededalen, Enskede Gård, Enskedefältet och Johanneshov.

Våra rörmokare och VVS-installatörer i Enskede kan hjälpa dig med bl.a:

Rörarbeten och service
Byta golvbrunn
Avloppsrensning
Installera värmepump och bergvärme
Installera golvvärme
Badrumsrenovering
Byta varmvattenberedare
– Byta blandare (Vattenkran)
– Installera tvättmaskin
Installera råttstopp

Förutom ovanstående tjänster utför Fixzits rörmokare det mesta inom VVS, små som stora jobb. Hittar du inte din tjänst i listan är du välkommen att kontakta oss med din förfrågan.

Är ditt ärende akut och du behöver få tag på en rörmokare omgående eller om du har frågor och känner att du vill ha svar direkt är du hjärtligt välkommen att ringa oss på Telefon: 08-34 99 48.

Vill du hellre kontakta oss via mejl fyller du bara i vårat kontaktformulär nedan så återkommer vi till dig så snart vi kan.

Välkommen till din rörmokare i Enskede
Fixzit VVS AB