Social Network

Email: info@fixzit.se | Tel: 08-34 99 48
Email: info@fixzit.se | Tel: 08-34 99 48

Rörmokare Enskede

Söker du en pålitlig och bra rörmokare i Enskede?


Då har du kommit helt rätt. Våra rörmokare utför det mesta inom VVS arbeten som installation av värmepumpar, byte av köksblandare,  golvbrunnar, tvättställ, badrumsblandare, toalett och dusch i badrum och andra servicearbeten. Vi har arbetat sedan 1998 både i och runt Enskedeområdet.


Fixzit VVS AB är ett lite mer personligt VVS-företag där närheten till våra kunder har första prioritet. För alla uppdrag som våra rörmokare utför gäller visionen att våra kunder skall uppleva känslan ”över förväntan”. Fixzit är väl bekanta med upptagningsområdet runt Enskede, Enskededalen, Johanneshov och Farsta.


Våra rörmokare och VVS-installatörer i Enskede kan hjälpa dig med bl.a:


- Rörarbeten och service
- Avloppsrensning
- Installera värmepump och bergvärme
- Installera golvvärme
- Badrumsrenovering
- Byta blandare (Vattenkran)
- Installera tvättmaskin
- Byta varmvattenberedare


Behöver du en rörmokare akut eller om du känner att du behöver få svar på en fråga direkt är du hjärtligt välkommen att ringa oss på Telefon: 08-34 99 48.


Vill du hellre kontakta oss via mejl fyller du bara i vårat kontaktformulär här nedan så lovar vi att återkomma till dig så snart vi kan.


CAPTCHA image

Detta hjälper oss att förhindra skräppost, tack.


Fixzit rörmokare utför det mesta inom VVS, små som stora jobb så hittar du inte din tjänst i listan är du välkommen att kontakta oss med din förfrågan via telefon eller mejl.


Välkommen till din rörmokare i Enskede
Fixzit VVS i Solna AB