Social Network

Email: info@fixzit.se | Tel: 08-34 99 48
Email: info@fixzit.se | Tel: 08-34 99 48

Avloppsrensning i Stockholm, Södertälje, Nykvarn och Järna.

Stopp i avloppet? Vi hjälper dig med rensa avloppet!

Att det blir stopp i avloppet är inte så konstigt eftersom avloppsrören dagligen får ta emot fett och matrester när vi t.ex. lagar mat i köket. I badrummet blir det stopp i handfat och golvbrunn på grund av tvålrester, hud och hår som fastnar. Alla de rester som fastnar i kombination med kalkavlagringar gör att vi till slut får stopp i avloppet. Ibland går det att enkelt ta bort stoppet själv genom att avlägsna rester som fastnat och spola rent avloppsrör eller golvbrunn med en duschslang men ibland sitter stoppet längre in och då måste man göra en mer omfattande avloppsrensning.


Enkel lösning med avloppsrensning


Det är viktigt att man utför en avloppsrensning på ett effektivt och korrekt sätt så att man förvärrar stoppet eller använder metoder som kan förstöra avloppet. Ibland räcker det med en lättare rensning av avloppet och ibland måste man ta till tuffare metoder för att få bort ett stopp som sitter längre in i avloppet.


Högtrycksspolning


Vid avloppsrensning där stoppet i avloppet sitter längre in och är svårare att få bort kan man använda vatten i kombination med högtryck för att spola rent avloppsrören. Vid hetvattenspolning använder man en slang med en roterande dysa i änden som har kraftfulla vattenstrålar som sprutar i olika riktningar som man för in i avloppsröret. Det gör att man trycker sönder stoppet med hjälp av det roterande munstycket och det höga vattentrycket. Det är en effektiv, snabb och miljövänlig metod eftersom det inte behövs några kemikalier. 


Fixzit har lång erfarenhet av rörmokeriuppdrag och vi erbjuder avloppsrensning med högtrycksspolning och mekanisk rensning i följande områden:

Södra Stockholm: Botkyrka, Bredäng, Enskede, Ekerö,  Gnesta, Farsta, Haninge, Huddinge, Hägersten, Hölö, Järfälla, Järna, Liljeholmen, Nacka, Nykvarn, Rönninge, Salem, Skarpnäck, Södertälje, Södermalm, Tumba, Tyresö, Årsta och Älvsjö.

Norra Stockholm: Bromma, Danderyd, Djurgården, Hässelby, Kista, Lidingö, Kungsholmen, Norrmalm,  Sollentuna, Solna, Spånga, Sundbyberg, Täby, Vasastan, Vällingby och Östermalm.